RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Mabel kondigt virtuele album experience aan voor nieuwe album

Written by on July 21, 2022

Mabel heeft een virtuele visuele album ervaring aangekondigd.

De ‘Let Them Know’-zangeres bracht vorige week haar tweede studioalbum ‘About Last Night…’ uit en op dezelfde dag presenteerde ze de livestream ‘Mabel And Friends’ op Twitch.

De popster heeft ook haar krachten gebundeld met Amazon Music om haar fans mee te nemen op een visuele reis in haar nieuwste LP.

In een persbericht staat: “In de video zal Mabel de kijkers meenemen op een visuele reis van haar nieuwe album, waarbij ze door verschillende kamers en ervaringen gaat met elk nieuw nummer. Kijkers zullen ook zien hoe Mabel nummers van haar nieuwe album uitvoert.”

In een recent interview met The Telegraph zei ze: “Met mijn nieuwe album is het belangrijkste dat mensen de echte ik leren kennen.”

Ondertussen kijkt de hitmaker van ‘Don’t Call Me Up’ naar een acteercarrière nadat ze de smaak te pakken heeft gekregen in haar recente muziekvideo’s.

Ze zei: “Ik zou het graag willen. Het was de eerste keer dat ik het in deze video’s deed. “Ik heb er echt van genoten en ik zou het heel leuk vinden om goed te leren en iets te doen.

Bekijk de ‘Mabel About Last Night Album Experience’ op het YouTube-kanaal van Mabel op vrijdag (22.07.22) vanaf 20.00 uur.