RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Louis Tomlinson maakt datum van nieuwe album bekent

Written by on August 31, 2022

Louis Tomlinson heeft de tracklist van zijn tweede soloalbum ‘Faith In The Future’ onthuld.

De voormalige One Direction-ster heeft aangekondigd dat hij de 14-track LP – het vervolg op ‘Walls’ uit 2020 – op 11 november zal uitbrengen.

Naast de cover van hem met een hooggesloten geruite hoodie met rits en de tracklist, schreef hij op Instagram: “Ik ben zo opgewonden om je eindelijk te vertellen dat mijn nieuwe album Faith In The Future op 11 november uitkomt. Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal horen. Bedankt dat ik de muziek heb mogen maken die ik wil maken.

Louis, 30, heeft onlangs het werk aan zijn tweede soloalbum afgerond.

De popster onthulde ook dat hij het opnemen van ‘Faith In The Future’ veel leuker vond dan zijn debuutplaat.