RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lizzo aangeklaagd door Postmates-bezorgster

Written by on November 18, 2019

Lizzo aangeklaagd door Postmates-bezorgster

Bezorgster Tiffany Wells klaagt Lizzo aan wegens smaad en inbreuk op privacy.

Op 16 september gebruikte Lizzo de bezorg-app, Postmates, om bij Luke’s Lobster in Boston te bestellen onder haar pseudoniem ‘Bonnie V’. Nadat haar eten nooit was komen opdagen, plaatste ze een foto van de vrouw op Twitter en schreef: “Hey @Postmates this girl Tiffany W. stole my food she lucky I don’t fight no more.” De volgende dag verwijderde Lizzo de tweet en bood publiekelijk haar excuses aan de vrouw, geïdentificeerd als Tiffany Wells: “I apologize for putting that girl on blast. I understand I have a large following and that there were so many variables that could’ve put her in danger. Imma really be more responsible with my use of social media and check my petty and my pride at the door.”

De schade was echter al aangericht. Na het incident was Wells “bang om haar huis te verlaten en zelfs naar haar werk te gaan, uit angst dat iemand haar schade zou kunnen berokkenen of erger.” Ze klaagt de popster aan wegens smaad en inbreuk op privacy (via TMZ).

Wells zegt dat ze het eten bij Lizzo in het Revere Hotel probeerde te bezorgen, maar het kamernummer niet had en geen contact met haar kon opnemen (via Pitchfork). De advocaten van Wells beweren dat de opmerkingen van de artiest “valse beweringen die lasterlijk zijn” en “Lizzo’s gedrag extreem schandalig was omdat ze haar beroemdheid gebruikte om een particulier publiekelijk te belasteren, in diskrediet te brengen en te bedreigen, voor ongeveer een miljoen Twitter-volgers.”

Dit is niet het enige juridische probleem waar Lizzo op het moment mee te kampen heeft. Onlangs heeft producer Justin Raisen een rechtszaak aangespannen tegen de zangeres wegens vermeende plagiaat in een regel in ‘Truth Hurts’.

Tagged as