RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lil Nas X maanden na release Old Town Road klaar om deze uit het raam te gooien

Written by on December 2, 2020

Lil Nas X maanden na release Old Town Road klaar om deze uit het raam te gooien

Het country/trap-nummer ging viraal in maart 2019 en bleef tot aan de zomer bovenaan de hitlijsten staan. Toen ook Billy Rae Cyrus nog een remix van het nummer maakte, wat de populariteit ervan alleen maar vergrootte.

De 21-jarige rapper heeft echter toegegeven dat hij zich klaar voelde om verder te gaan en zijn fans te laten zien wat hij nog meer kan doen kort nadat ‘Old Town Road’ uitkwam.

Toen hij met Zane Lowe sprak in de ‘At Home With’-serie van Apple Music, bekende hij: “Old Town Road” is pas in augustus van 2019 op nummer één gekomen en ik was al klaar om het uit het raam te gooien in juni vorig jaar.

Tijdens quarantaine, zegt de Grammy-winnaar dat hij een betere songwriter is geworden en heeft hij zich ten doelen gesteld om de echte hem te laten zien achter de personages die hij presenteert door middel van zijn muziek.

Lil Nas X zegt: “Ik heb betere en gezondere manieren gevonden om iets te creëren”. Kleine dingen, zoals veel meer tijd besteden aan mijn songteksten en meer in het concept stoppen van het nummer dat ik maak. Ik besteedde te veel tijd in de studio en dacht weinig meer aan het normale leven zei hij. Dit moest veranderen.

En over wat fans kunnen verwachten van zijn aanstaande debuutalbum, plaagde hij: “Dit album straalt zelfvertrouwen en creativiteit uit”. “Ik stap gewoon volledig uit mijn comfortzone en zeg wat ik wil en vertel mijn eigenlijke verhalen.”