RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lil Nas X maakt de release datum van zijn debuutalbum bekend

Written by on August 26, 2021

Lil Nas X maakt de release datum van zijn debuutalbum bekend

Lil Nas X deelt eindelijk nieuws over de release date van zijn debuutalbum.

De rapper deelde woensdag een trailer voor zijn langverwachte LP Montero op sociale media en onthulde dat deze op 17 september zal worden uitgebracht.

“Het maken van dit album is voor mij een therapie geweest”, schreef de hitmaker van Old Town Road in het bijschrift op Instagram. “Ik heb geleerd om de perceptie van mensen over wie ik ben, wat ik kan en zal zijn, los te laten. Ik heb me gerealiseerd dat de enige mening over mij die er echt toe doet, de mijne is.”

Nas, geboren als Montero Lamar Hill, had onlangs in een interview met Variety gezegd dat het 15-track album veel “persoonlijker” zal zijn dan zijn debuut-EP, 7.

De promo, die verwijst naar de muziekvideo Industry Baby met het gevangenisthema van hem en Jack Harlow, toont de 22-jarige verkleed als nieuwsanker op MNN – Montero News Network.

Nas steekt de draak met de verontwaardiging rond de provocerende hit.

“Breaking news: power bottom-rapper, Lil Nas X en zijn blanke vriend leidden vanmorgen een ontsnapping uit de gevangenis. Dit komt slechts enkele maanden nadat de talentloze homoseksueel werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf”, meldt hij met een witte komvormige pruik.