RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lewis Capaldi verloor een track met Calvin Harris

Written by on April 30, 2023

Lewis Capaldi heeft een nummer opgenomen met Calvin Harris, maar hij is het kwijt.

De ‘Someone You Loved’-zanger ging twee jaar geleden de studio in met de ‘Miracle’-hitmaker, maar de 39-jarige DJ gaf toe dat ze niet zeker weten of de track ooit het daglicht zal zien, omdat zijn landgenoot erin slaagde om de opnames van hun sessie kwijt te raken.

Calvin vertelde de krant Sunday Mirror: “We hebben twee jaar geleden samen een deuntje gemaakt en toen gebeurde er iets mee. Hij zette het op zijn laptop en verloor het toen of zoiets.”

Vorige week stootte Lewis’ ‘Wish You The Best’ ‘Miracle’, Calvin’s samenwerking met Ellie Goulding, van de eerste plaats in de UK Singles Chart.

Maar Calvin hield vol dat het paar geen rivalen zijn en hij is gewoon blij om te zien dat Lewis het goed doet.

Hij voegde eraan toe: “Hij is een geweldige jongen en ook al zijn we geen beste vrienden of iets dergelijks, het is altijd leuk om te zien dat een Schotse jongen het goed doet.” Het werk van Lewis met Calvin is niet zijn enige samenwerking die fans misschien nooit zullen horen.

Niall Horan gaf onlangs toe dat hij en de ‘Hold Me While You Wait’-zanger een aantal nummers samen hadden opgenomen, maar hij denkt niet dat ze “goed genoeg” zijn om uit te brengen.

Hij vertelde de Wired-column van de Daily Star: “Er was een avond dat we de studio in gingen en een paar liedjes schreven. “Ze waren duidelijk niet goed genoeg, want dan hadden we ze allang gehoord.

“Eén daarvan was eigenlijk redelijk om eerlijk te zijn. Maar je krijgt een kans voor een collab en totdat we er allebei absoluut dol op zijn en meer tijd in de studio doorbrengen, heeft het niet veel zin om het uit te brengen.