RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lewis Capaldi huurt songwriter van Beyonce en Adele in voor nieuwe album

Written by on December 6, 2021

Lewis Capaldi heeft de songwriter van Adele en Beyonce, Ryan Tedder, ingehuurd om aan zijn nieuwe album te werken.

De 25-jarige hitmaker van ‘Before You Go’ heeft de hulp ingeroepen van de frontman van OneRepublic voor zijn tweede album, dat in de eerste helft van 2022 moet uitkomen.

Ryan vertelde aan de Bizarre column van The Sun Newpaper: “Ik speelde de nummers een uur geleden in de auto en het is gewoon kippenvel! De man zou een willekeurig nummer in het Spaans kunnen zingen en ik krijg er nog steeds kippenvel van. Hij is zo goed.”

Voor de follow-up van ‘ Divinely Uninspired To A Hellish Extent ‘ uit 2020 werkt de zanger die de hitparade opnieuw aanvult opnieuw met JC Stewart, 24, die het nummer ‘Hollywood’ schreef op het eerste album van Lewis, maar hij weigert professioneel te zijn over de relatie met de superster.

Hij zei: “We hebben het afgelopen jaar een paar nummers geschreven. Maar eerst en vooral zijn we vrienden, dus we houden het daarbij.”

Lewis’ debuutplaat – met daarop de hitsingles ‘Someone You Loved’ en ‘Before You Go’ – stond 36 weken in de Top 10, waarvan 10 weken op nummer 1, en werd het best verkochte album van het jaar in het VK.