RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lewis Capaldi, Coldplay en Sam Smith op line up Capital’s Jingle Bell Ball

Written by on November 7, 2022

Lewis Capaldi, Coldplay en Sam Smith behoren tot de eerste acts die zijn bevestigd voor Capital’s Jingle Bell Ball met Barclaycard.

Het jaarlijkse feestelijke extravaganza keert op 10 en 11 december terug naar de O2-arena in Londen, en enkele grote namen zijn zojuist aangekondigd voor de eerste avond.

Naast de Schotse superster zijn Tom Grennan, KSI, Mimi Webb, Sigala, Nathan Dawe, MistaJam and Friends ft LF System, Eliza Rose en Belters Only van de partij.

Ashley Tabor-King OBE, oprichter en uitvoerend president van Global, zei: “Elk jaar is het een enorm voorrecht om ‘s werelds grootste artiesten samen te brengen om speciaal voor Capital-luisteraars op te treden op Capital’s Jingle Bell Ball met Barclaycard. Er is iets zo speciaals aan de Ball, de artiesten en het publiek komen echt in de feeststemming en de sfeer is elektrisch. Fans kunnen een ongelooflijk weekend verwachten vol met de meest spectaculaire optredens!”

Roman Kemp van Capital Breakfast zei: “Vanochtend op Capital Breakfast hebben we de met sterren bezaaide line-up voor de eerste avond van het bal onthuld en de reactie van luisteraars is al onwerkelijk! We zullen morgen meer feestelijke Ballers onthullen, met er komen nog een aantal grote namen aan, dus mis het niet!”