RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Lana Del Rey stelt release datum LP uit

Written by on January 16, 2023

Lana Del Rey heeft haar aankomende LP ‘Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd’ iets uitgesteld.

De 37-jarige zangeres zou op 10 maart haar negende studioalbum uitbrengen, maar dat is nu uitgesteld tot 24 maart.

Lana maakte de aankondiging op haar privé Instagram-pagina, waar ze ook de tracklisting en oogverblindende topless artwork deelde.

De plaat – die zal fungeren als de opvolger van ‘Blue Banisters’ en ‘Chemtrails Over The Country Club’ uit 2021 – bevat features van Father John Misty, Bleachers en Tommy Genesis.

Vorige maand wierp Lana schijnbaar modder naar haar ex Sean Larkin door het album alleen in zijn geboorteplaats te promoten.

De hitmaker van ‘Born To Die’ liet een reclamebord plaatsen in de thuisstad van de politieagent, Tulsa, Oklahoma, met de reclame ‘Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd’.

De Los Angeles Times meldde dat de ‘Video Games’-zangeres een selfie plaatste van zichzelf in een auto met het reclamebord op de achtergrond.

De foto werd op het privé Instagram-account van de ster geplaatst en had het onderschrift: “Er is er maar één en die is in Tulsa.” En toen een fan haar vroeg waarom ze voor Tulsa koos, antwoordde ze: “Dat is persoonlijk.” Lana’s fans hebben haar geprezen om haar kleinzieligheid.