RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Katy Perry vormt een team met vrouwelijke beroemdheden

Written by on May 16, 2021

Katy Perry vormt een team met vrouwelijke beroemdheden

Katy Perry heeft haar eigen ‘meisjesteam’ van popvrienden gecreëerd, waaronder de nieuwe moeder Ellie Goulding en Dua Lipa.

De Roar-zangeres geeft toe dat ze zich gesterkt voelt elke keer dat een van haar popgenoten contact met haar opneemt om haar te feliciteren met een levensprestatie of een hit, en ze vindt het heerlijk om hetzelfde te doen.

Katy, die haar meningsverschillen met een andere ‘girl squadron’-fan Taylor Swift in 2019 op beroemde wijze heeft opgelost, vertelt PopSugar: “Dua Lipa is altijd zo aardig geweest en ze feliciteerde me altijd, vooral toen ik de baby kreeg. En toen Ellie Goulding haar baby net kreeg hebben we heel wat foto’s over en weer gestuurd.

“Sia is in het verleden soms een rots geweest, toen ik er echt doorheen zat. Ariana Grande, wij zijn echt een team en ik heb zoveel liefde voor haar. Ook denk ik dat ze de mooiste stem heeft in de hele industrie.

“Ik denk dat er tegenwoordig veel vrouwen zijn die meer met elkaar verbonden zijn, wat geweldig is.”