RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Kanye West bedekt lichaam met verf terwijl hij zijn nieuwe opera ‘Mary’ debuteert

Written by on December 9, 2019

Kanye West bedekt lichaam met verf terwijl hij zijn nieuwe opera ‘Mary’ debuteert

Kanye West debuteerde dit weekend zijn nieuwste opera ‘Mary’ in Miami en zag de rapper zijn hele lichaam bedekken met metallic zilververf.

De rapper ensceneerde de opera in het Marine Stadium van Miami, en het ging naar verluidt over een seizoensgebonden thema, waarbij Kanye het Kerststal-verhaal vertelt door middel van Sunday Service gospel takes van zijn eigen liedjes, waaronder ‘Devil In A New Dress’, ‘Love Lockdown’, en ‘Power’.

https://twitter.com/midiakwBR/status/1203801979090284544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203801979090284544&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fkanye-west-covers-his-entire-body-in-metallic-paint-as-he-debuts-new-opera-mary-in-miami-2585170

Maar in misschien wel de meest onwaarschijnlijke wending van alles, zag het publiek Kanye zijn lichaam bedekken met de verf en trad op met het opera op een boot.

Een fan plaatste op Twitter een vergelijking tussen een gouden Cee Lo Green op de Grammy’s in 2017.

De nieuwste ambitieuze productie komt nadat Kanye vorige maand zijn debuutopera ‘Nebuchadnezzar’ opvoerde. Geïnspireerd door de titulaire Babylonische koning, werd de opera geregisseerd door de Italiaanse performancekunstenares Vanessa Beecroft en zag Sheck Wes de titulaire rol op zich nemen.

Ondertussen zet West zijn reis door religieuze muziek voor in de vorm van een vervolg op zijn recente album ‘Jesus Is King’, dit keer met Dr. Dre.

Vorige maand debuteerde hij ook de video voor ‘Closed on Sunday’, afkomstig van het album ‘Jesus Is King’.