RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Justin Bieber teased nieuw album vóór eind van het jaar

Written by on October 28, 2019

Justin Bieber teased nieuw album vóór eind van het jaar

Justin Bieber heeft nieuwe muziek geteased na een belofte om voor het eind van 2019 een nieuw album uit te brengen.

De ‘Sorry’-zanger teasede fans het hele weekend met cryptische aanwijzingen, voordat hij eindelijk aanbood om nieuw materiaal onder één voorwaarde uit te brengen.

Hij deelde een Instagram-bericht waarin stond: “If this gets 20 million likes, Justin Bieber will release an album before Christmas.”

Bieber voegde er een bijschrift aan toe: “Share it, like it, post it in your story, I gotta see the demand 😉 Love you guys pumped for it. I’m almost done, but your support will make me move faster.”

Op het moment van schrijven trok de post maar liefst 5,8 miljoen likes – met DJ Khaled onder de beroemde gezichten die de inspanning ondersteunden door de post op hun Instagram-verhalen te delen.

Kort voor hij de ‘challenge’ teasede hij de nieuwe richting van de muziek door ‘R&Bieber’ te schrijven in een Instagram-bericht.

Hoewel andere details relatief schaars zijn, zijn sommige fans ervan overtuigd dat de titel ‘Yummy Yummy’ een rol zou kunnen spelen in nieuw werk, nadat Bieber een handgeschreven notitie met de zin en een appel met het bijschrift deelde: “Bonafide stallion, ain’t in no Stable no you stay on the run [sic],”.

Het nieuws komt nadat Bieber begin oktober het album in een Instagram-video al teasede. Hij deelde een video van zichzelf, opgenomen door zijn vrouw Hailey, schaatsend door zijn keuken voordat hij onthulde: “Album coming out this year. Another song coming out…soon.”

Zijn laatste album kwam in 2015 uit, genaamd ‘Purpose’. Hierop stonden de hitsongs ‘Sorry’, ‘What Do You Mean’ en ‘Love Yourself’.