RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Jordan Fish verlaat Bring Me The Horizon

Written by on December 26, 2023

Jordan Fish heeft Bring Me The Horizon verlaten.

Een verklaring die door de band is uitgebracht op hun Instagram-pagina, slechts weken voordat ze aan een nieuwe tour beginnen, legde uit dat ze hebben besloten om “uit elkaar te gaan” met de percussionist. De verklaring luidde: “Bring Me The Horizon heeft besloten om uit elkaar te gaan met Jordan Fish.

“We willen hem bedanken voor de muzikale reis die hij met ons heeft gemaakt en wensen hem veel succes met alles in de toekomst.

“Ondertussen werken we nog steeds aan Nex Gen, met gloednieuwe muziek die zeer binnenkort uitkomt. Tot ziens tijdens onze UK-tour in januari.”

Jordan voegde toe op zijn eigen Instagram-pagina: “Ik ben echt dankbaar voor mijn 11 jaar bij de band en uiterst trots op alles wat we samen hebben bereikt. “Ik kijk ernaar uit om te horen wat ze hierna doen en wens hen alle succes in de toekomst.

“Ik ben enthousiast om aan deze volgende periode van mijn carrière te beginnen en me voorlopig te richten op het schrijven van nummers en de productie. “Jordan, 37, voegde zich bij de band in 2012 en maakte zijn eerste verschijning op het album ‘Sempiternal’ uit 2013, waar hij mede-auteur van was.

BMTH werkte eerder samen met Ed Sheeran aan een zware versie van zijn mega-hit ‘Bad Habits’, die ze samen uitvoerden op de BRIT Awards in februari 2022. En BMTH en Ed waren in gesprek over het opnemen van een nummer samen.

Frontman Oli Sykes vertelde eerder aan BANG Showbiz: “We praten erover. We hebben elkaar gemaild en proberen uit te vinden hoe het zou kunnen klinken en wat het zou zijn. Ik denk dat Ed er echt enthousiast over is en wij ook.”