RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


‘Jonas Brothers na zes jaar herenigd’

Written by on February 19, 2019

De drie gebroeders Jonas schijnen na zes jaar weer samen muziek te gaan maken. Daarmee wordt hun groep The Jonas Brothers nieuw leven ingeblazen.

Ook zou er een documentaire gemaakt worden over de geplande reünie.

De Britse krant The Sun meldt dat Nick, Joe en Kevin Jones afgelopen week naar Londen zijn gevlogen om hun comeback te bespreken.

Grote onenigheid

Het laatste album van het trio verscheen tien jaar geleden. In 2013 werd een reeks concerten twee dagen voor de aftrap geannuleerd vanwege ‘grote onenigheid’. Drie weken later kondigde de groep aan te stoppen.

“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hun meningsverschillen zijn in de laatste jaren weer opgelost”, schrijft de krant op basis van hun bron, een ‘music insider’.

“Nadat zij solo successen hebben behaald en de tijd hebben genomen om te doen wat ze zelf wilden, vinden ze dat nu het juiste moment is aangebroken om weer samen te komen.”

Nick, Joe en Kevin, inmiddels 26, 29 en 31, gaan naar verluidt een nieuw album opnemen.

Andere projecten

De jongste telg bracht in de tussentijd twee soloalbums uit. Ook is Nick actief als acteur en speelde hij in verschillende films, waaronder Jumanji: Welcome To The Jungle.

Joe vormde de band DNCE, waarmee hij de hit Cake By The Ocean scoorde. Kevin zocht zijn heil in het bedrijfsleven als ondernemer.