RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Jack Harlow zegt veel te hebben aan kritiek

Written by on June 11, 2022

Jack Harlow staat open voor kritiek op zijn muziek.

Na zijn doorbraak in 2020 heeft de rapper uit Louisville zijn status als ‘een om in de gaten te houden’ in de entertainmentindustrie gecementeerd met zijn single First Class en Lil Nas X-samenwerking, Industry Baby.

Maar hoewel Jack enthousiast is dat zijn muziek over de hele wereld zo goed is ontvangen, is hij ook in orde met recente feedback die minder vleiend is geweest.

“Ik ben het afgelopen jaar zo door de wereld gevalideerd en op een voetstuk gezet en geliefd. Om het tegenovergestelde te proeven, denk ik dat dat goed is voor mijn groei”, legt de 24-jarige uit aan Teen Vogue. “Het leert je ook niet te veel te blijven hangen in het slechte, want de wereld is kieskeurig.

Elders in de discussie merkte Jack op dat hij een verandering in zijn geluid heeft gezien sinds hij op het toneel verscheen.

“Sommige van mijn eerdere dingen, aangezien ik niet in de positie was waarin ik me (nu) bevind, was het gemakkelijker om te zeggen: ‘Ja, schuif hem haar rekwisieten.’ Maar als je eenmaal daarboven bent, is het een zouter gevoel in de mond. Het is seizoensgebonden, ik zeg het je. Het is mode”, voegde hij eraan toe.