RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Jack Harlow – Come Home The Kids Miss You

Written by on May 8, 2022

Jack Harlow heeft vrijdag zijn nieuwe album ‘Come Home The Kids Miss You’ uitgebracht. Op de plaat staan naast de eerder uitgebrachte singles ‘First Class’ en ‘Nail Tech’, ook dertien gloednieuwe tracks tracks met features van Drake, Lil Wayne, Justin Timberlake en Pharell.

Naast de release van het album deelt de Amerikaanse hiphop artiest ook de officiële videoclip voor ‘First Class’. De video is geregisseerd door Jack Begert en Ace Pro en samen met de Braziliaanse superster Anitta speelt Jack Harlow de hoofdrol. De single heeft inmiddels al meer dan 155 miljoen streams op Spotify behaald en werd in ruim 569k TikTok videos gebruikt. ‘First Class’ blijft regeren als een van de beste tracks in de wereld.

Jack Harlow is een van de grootste nieuwe sterren in de muziek. De rapper uit Louisville, US heeft drie GRAMMY award nominaties, twee #1 singles, 12 RIAA platina certificeringen en meer dan vijf miljard streams op zak. Zijn 7x platina hit ‘Whats Poppin’ piekte op #2 in de Billboard Hot 100 hitlijst en bezorgde Harlow zijn eerste GRAMMY nominatie voor Best Rap Performance.

De Atlantic Records ster straalde op de covers van onder andere Rolling Stone, Forbes, Variety en Complex, en trad op bij Saturday Night Live, The Tonight Show met Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel Live!, de 2021 MTV VMA’s en de 2022 Kids Choice Awards. Op 9 mei keert Jack Harlow terug als gast bij de Tonight Show met Jimmy Fallon.