RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Idris Elba speelt hoofdrol in nieuwe, door Jay Z geproduceerde western, ‘The Harder They Fall’

Written by on November 19, 2019

Idris Elba speelt hoofdrol in nieuwe, door Jay Z geproduceerde western, ‘The Harder They Fall’

Idris Elba speelt de hoofdrol in een nieuwe Netflix Western, ‘The Harder They Fall’, die wordt geproduceerd door Jay Z.

Het script van de film is geschreven door Boaz Yakin en Jeymes Samuel, die ook de films zullen regisseren en produceren. Jay Z zal met James Lassiter en Lawrence Bender helpen bij productietaken.

Een samenvatting van de film luidt: “When outlaw Nat Love (Majors) discovers that the man (Elba) who killed his parents two decades ago is being released from prison, he reunites with his gang to track his enemy down and seek his revenge.”

Het is niet de eerste keer dat Jay Z samenwerkt met Samuel, het paar werkte voor het laatst samen aan de soundtrack van The Great Gatsby. Van Jay Z wordt verwacht dat hij alle originele muziek voor de film schrijft en produceert.

Vorige week (15 november) werd onthuld dat Elba naast Q-Tip en Little Simz zal verschijnen op ‘New Breed’, de nieuwe single van de Frans-Kameroense artiest James BKS, de eerste act bij het platenlabel van Elba, 7Wallace.

‘New Breed’ is de tweede single van James BKS, die vorig jaar via het label van Elba zijn eerste nummer ‘Kwele’ uitbracht. Over zijn laatste track wordt gezegd dat het ‘een ode aan Afrika en empowerment’ is.

James zei over het lied: “Little Simz, Idris Elba, Q-Tip and me strongly and proudly represent the New Breed movement, a different way to approach music with no borders, no judgment, no labels. We have learned from our past mistakes and victories and our eyes are on Africa, while in the meantime we embrace our own personal paths, respectively in the UK for Little Simz and Idris Elba, in the US for Q-Tip, and in France for me.”

Eerder dit jaar werd Elba óók onthuld in de komende Cats-film: de verfilming van de gelijknamige musical van Andrew Lloyd Webber. In augustus leek de acteur niet te weten waar de plot van de aankomende film over ging, ondanks dat hij de hoofdrol had.