RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Harry Styles kondigt eenmalige show aan voor album release

Written by on May 3, 2022

Harry Styles viert de release van zijn aankomende LP, ‘Harry’s House’, met de releaseshow ‘One Night Only In London’.

Op 24 mei geeft de voormalige One Direction-ster degenen die het geluk hebben kaartjes te bemachtigen voor het intieme concert in de O2 Academy Brixton in Londen, de kans om hem de nummers voor het eerst te zien spelen van de langverwachte opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019.

Tickets gaan op 11 mei om 10.00 uur in de algemene verkoop via HStyles.co.uk/Tour.

Op 20 mei, de wereldwijde releasedatum van het album, zal de 28-jarige popster ‘Harry’s House’ in zijn geheel ten gehore brengen tijdens de New Yorkse editie van ‘One Night Only’ in de UBS Arena.

De aankondigingen van de releaseshow komen nadat de hitmaker van ‘Watermelon Sugar’ de tracklist voor ‘Harry’s House’ heeft gedeeld. Harry onthulde de 13 nummers op zijn langverwachte derde soloalbum.

De ‘Golden’ hitmaker debuteerde onlangs op Coachella met de tracks ‘Boyfriends’ en ‘Late Night Talking’. Voordat hij ‘Boyfriends’ optrad, zei hij: “Wie in het publiek heeft ooit een vriendje gehad? Wie in het publiek heeft nog nooit een vriendje gehad? Naar vriendjes overal, f*** you.”

Tot nu toe is de eerste single, ‘As It Was’, verschenen.

Harry – die in 2017 zijn titelloze debuut solo-album uitbracht – gebruikte in maart zijn social media om ‘Harry’s House’ aan te kondigen. Naast een foto van het kunstwerk tweette Harry eenvoudigweg: “Harry’s House. 20 mei.” Ondertussen heeft de ‘Don’t Worry Darling’-ster toegegeven dat hij alles heeft bereikt wat hij ooit wilde bereiken met ‘Harry’s House’, en alles wat hij daarna doet, zal een ‘bonus’ zijn.