RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Harry Styles komt volgende maand met comeback single

Written by on March 7, 2022

Harry Styles maakt volgende maand zijn langverwachte muzikale comeback.

De hitmaker van ‘Watermelon Sugar’ heeft onlangs een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe single op een gigantisch bed buiten Buckingham Palace in Londen, en nu wordt beweerd dat fans de eerste nieuwe solomuziek van de One Direction-ster te horen zullen krijgen sinds zijn LP ‘Fine Line uit 2019’ ‘ in april.

Een bron vertelde in de Bizarre column van de krant The Sun: “Harry’s eerste single komt deze maand en zijn fans staan een echte traktatie te wachten. “Hij heeft zo hard aan dit circuit gewerkt en het gaat rechtstreeks naar nummer één.

“De video wordt net zo goed als het nummer. Terwijl fans misschien denken dat ze alles hebben gezien, heeft Harry het beste bewaard voor achter gesloten deuren. “De mode en de features in de geheime shoot voor de video zijn ongelooflijk.

“Harry duwt de boot er echt uit. Hij is absoluut enthousiast over wat ze hebben gemaakt en kan niet wachten tot mensen het nummer horen en de video zien. “De 28-jarige zanger – die naar verluidt later dit jaar zijn derde soloalbum uitbrengt – werd gezien terwijl hij op het grote mobiele bed lag, gekleed in een pyjama met stippen en een roze en groene sjaal, terwijl hij werd omringd door vrouwen in soortgelijke kleding voor de promo.

Een bron vertelde vorige maand aan de krant: “Er was heel veel beveiliging om hem heen die mensen probeerde weg te halen en de weg was afgesloten.

“Ze sloten het winkelcentrum voor hem om hem te filmen op een groot bed, omringd door vrouwen verkleed als hippies.

“Harry droeg retrokleding en het deed denken aan John Lennon’s beroemde bedmoment met Yoko Ono.