RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Harry Styles is headliner op Glastonbury 2022

Written by on January 30, 2022

Harry Styles zal naar verluidt dit jaar optreden op Glastonbury.

De voormalige One Direction-zanger zou dit jaar bovenaan verschillende festivalwensenlijstjes staan. Bazen van het wereldberoemde Somerset-evenement vinden dat de tijd rijp is om de hitmaker van ‘Watermelon Sugar’ te verwelkomen op hun iconische Pyramid Stage. Voor de eerste keer.

Een bron vertelde de Wired-column van de Daily Star Sunday: “Harry’s naam werd een paar keer genoemd als mogelijke artiest op Glasto 2020, maar ze vonden dat het nog te vroeg was.

“Sindsdien heeft zijn muziek echter zoveel meer mensen verbonden en zijn live-optredens zijn zelfs nog beter, met alle festivals op zijn handtekening.” De 27-jarige zanger heeft al een spraakmakend slot geboekt op het Californische Coachella-festival en is erg gewild over de hele wereld.

De insider voegde toe: “Harry headlined Coachella dit jaar in de VS, wat net zo’n grote show is. “Dat vertelt je alles wat je moet weten over zijn status en aantrekkingskracht dit jaar.”

De hitmaker van ‘Adore You’ heeft een gat in zijn schema tussen een concert in Dublin en een andere show in Duitsland waardoor hij het podium van Worthy Farm zou kunnen betreden. Tot nu toe hebben de organisatoren Billie Eilish bevestigd als een van de headliners van dit jaar, terwijl Diana Ross de Legends-stge zal bezetten.

Glastonbury loopt van 22 t/m 26 juni.