RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Harry Styles heeft meeste nominaties voor EMA’s

Written by on October 12, 2022

Harry Styles heeft zeven nominaties gekregen voor de MTV Europe Music Awards (EMA’s) van dit jaar.

De voormalige One Direction-ster is genomineerd voor Best Artist, Best Live, Best Pop, Biggest Fans en Best Local Act (VK en Ierland), evenals voor Best Song en Best Video voor zijn single As It Was.

Hij wordt op de voet gevolgd door Taylor Swift met zes knikken en Nicki Minaj en ROSALÍA met vijf. Alle vier de beste genomineerden maken naast Adele en Beyoncé kans op de prijs voor beste artiest.

Om de Best Song-trofee mee naar huis te nemen, moet Harry zijn concurrenten verslaan, waaronder Nicki voor Super Freaky Girl, ROSALÍA voor DESPECHÁ, Bad Bunny en Chencho Corleone voor Me Porto Bonito, Jack Harlow voor First Class en Lizzo voor About Damn Time.

Ondertussen zijn Harry’s mede-kandidaten voor Beste Video onder meer Taylor voor All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version), Nicki’s Super Freaky Girl, Doja Cat’s Woman, Kendrick Lamar’s The Heart Part 5 en BLACKPINK’s Pink Venom.

De MTV EMA’s van 2022 vinden plaats op 13 november in de PSD Bank Dome in Düsseldorf, Duitsland. Het is de zesde keer dat de prijsuitreiking in Duitsland wordt gehouden.