RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Hardwell maakt comeback op Ultra Music Festival

Written by on March 30, 2022

DJ Hardwell is terug van weggeweest. Robbert van de Corput (34), zoals de dj/producer heet, kondigt een tour én een nieuw album aan. De Brabander, die in 2013 en 2014 werd verkozen tot nummer één dj van de wereld, stopte in september 2018 met touren.

Hij realiseerde zich destijds dat hij te weinig tijd had voor familie en vrienden. Het kostte, zo zei hij, ‘te veel energie, liefde, creativiteit en aandacht voor mijn leven als een normaal persoon om 24 uur per dag Hardwell te zijn’

Hardwell stond op 18 oktober 2018 voor het laatst achter de draaitafels in de Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event, waar hij afsloot met de woorden ‘I’ll be back’. Dat was vannacht toen hij voor een uitzinnige publiek van 50.000 man zijn rentree maakte in Miami tijdens het Ultra Music Festival. Hij kondigde meteen zijn Rebels Never Die-tournee aan. Van de Corput zal het komende jaar in meerdere grote steden gaan draaien, waaronder Amsterdam waar hij op zaterdag 3 december in Ziggo Dome is te zien. Andere steden die Hardwell aandoet: Jeruzalem, Montreal, New York, Vancouver, San Francisco, Hamburg, Madrid, Bangkok, Hong Kong en Shanghai.

DJ Hardwell geldt als een van de grote namen in de dancewereld met meer dan 120 singles, 80 remixes, een artist album en elf compilatiealbums, twee documentaires, twee wereldtournees en talloze optredens in clubs en op festivals. Op zijn nieuwe album Hardwell Rebels Never Die zijn veertien solotracks te vinden. De eerste singles worden vanaf vrijdag 1 april uitgebracht.