RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Halsey tekent nieuwe deal bij Columbia Records

Written by on June 16, 2023

Halsey heeft een nieuw contract getekend met Columbia Records.

In april bevestigden de managers van de ’11 Minutes’-zanger, Jason Aron en Anthony Li van Anti-Pop, dat Halsey – na acht jaar Capitol Records had verlaten, maar ze teasede ook dat er nieuwe muziek op komst is. .

In een verklaring aan Variety zei Halsey destijds: “Na acht geweldige jaren is de beslissing om Capitol te verlaten bitterzoet, maar we zijn enthousiast over het verkennen van een nieuwe samenwerking en het delen van nieuwe muziek met fans.”

Het label voegde eraan toe: “Iedereen bij Capitol heeft hun hart en ziel gestort om Halsey te helpen haar dromen waar te maken en hun muziek aan de wereld te presenteren.

“We zijn ongelooflijk trots op alles wat we samen hebben bereikt en wensen Halsey het allerbeste bij al haar toekomstige inspanningen.”

En nu heeft de outlet bevestigd dat de zangeres terug is bij het grote label waar ze haar hits ‘Closer’ en ‘Without Me’ via uitbracht.

Hoewel er geen reden voor de afsplitsing van Capitol’s Astralwerks-opdruk werd gemaakt, kreeg de 28-jarige popster eerder ruzie met Capitol over hun nummer ‘So Good’, waarbij het label naar verluidt wilde dat het nummer eerder viraal ging op TikTok.

Ze hadden in het bijschrift geschreven: “Eigenlijk heb ik een nummer dat ik geweldig vind en dat ik zo snel mogelijk wil uitbrengen.

“Maar mijn platenlabel laat me niet toe.”

Ze deelden later een clip van het nummer op de app voor het delen van video’s en zeiden: “Na een enorme hoeveelheid f *** s *** komt ‘So Good’ eindelijk uit op 9 juni. Video dropt de volgende dag. En nu kan ik TikTok weer gebruiken voor mijn echte plan: hekserij gebruiken om de wereld over te nemen.