RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ex-manager eist 20 miljoen dollar van Lil Wayne

Written by on December 14, 2020

Ex-manager eist 20 miljoen dollar van Lil Wayne

Lil Wayne zit diep in het gat met zijn ex-manager voor een bedrag van meer dan $ 20 miljoen, althans volgens een nieuwe rechtszaak.

Volgens documenten, verkregen door TMZ, beweert Ronald Sweeney, zoals Waynes ex-manager heet, dat Wayne hem in 2005 heeft ingehuurd om te helpen heronderhandelen over zijn deal met Cash Money.

Lil Wayne regelde die rechtszaak met Cash Money in mei 2018, maar Sweeney beweert nu dat hij maar een paar betalingen heeft ontvangen van die schikking, betalingen die bij lange na niet in de buurt komen van het afgesproken bedrag.

Dan is er dit … in de rechtszaak, ingediend door advocaat Ed McPherson, zegt Sweeney in mei 2018: Lil Wayne vroeg hem Cortez Bryant te ontslaan vanwege een belangenconflict in een juridisch geschil met Drake en Cash Money.

Sweeney zegt dat hij dat deed, nam de taken van Bryant over en liet Wayne hem een ​​salarisverhoging van 10% naar 17% commissie geven. Echter beweert Sweeney nu dat Bryant en Mack Maine toen samenzweerden om een ​​wig te drijven tussen Wayne en Sweeney, wat naar verluidt werkte. Sweeney zegt dat Wayne hem in september 2018 heeft ontslagen.

Vervolgens verkocht Lil Wayne afgelopen juni zijn master rechten aan Universal Music Group voor meer dan $ 100 miljoen. Sweeney lijkt geen geld te vragen voor die deal maar brengt het naar voren om Wayne erop te wijzen dat er nu geld is om hem te betalen wat hij verschuldigd is.