RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ed Sheeran’s nieuwe album zal zowel verassend als herkenbaar zijn

Written by on July 31, 2021

Ed Sheeran’s nieuwe album zal zowel verassend als herkenbaar zijn

Het nieuwe album van Ed Sheeran zal mensen zowel “verrassen als geruststellen”.

De ‘Bad Habits’-hitmaker keerde onlangs terug naar muziek na een onderbreking en zijn manager Stuart Camp heeft gezworen dat zijn nieuwe verzameling nummers “sonisch avontuurlijk” zal zijn.

Over de LP zei hij: “Het zal mensen zowel verrassen als troosten. Er zijn enkele normale Ed-nummers, maar er zijn ook enkele meer sonisch avontuurlijke.”

Stuart vindt dat Ed “een beetje gevaarlijk kan spelen” met zijn nieuwe nummers omdat hij zo ingeburgerd is.

Hij legde uit: “Als je een gevestigde artiest bent op het niveau waar we nu zijn, kun je een beetje gevaarlijk spelen met de eerste comeback single, omdat je weet dat je wat exposure krijgt.

“We wisten dat we een klein risico konden nemen, hoewel je dat dan twee minuten voordat het uitkomt, afweegt met s******* zelf over dat kleine risico!”

Hij vertelde Variety: “We zullen twee tot drie jaar touren – als we mogen – en er kunnen in die periode meer platen zijn. Als we zo lang touren, zou ik me voorstellen dat er twee albums zullen zijn binnen die cyclus. Omdat deze plaat zo lang heeft geduurd om te maken, hebben we echt veel nummers, dus het zou relatief snel kunnen gaan. Als hij zou willen, zou hij morgen letterlijk een album met akoestische ballads kunnen uitbrengen!’

Ondertussen gaf Ed eerder toe dat hij bijna met pensioen ging na de geboorte van zijn dochter Lyra. Hier kwam hij kort geleden op terug.