RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ed Sheeran is klaar met wiskundige albumtitels

Written by on March 20, 2022

Ed Sheeran is klaar met wiskundige albumtitels.

De 31-jarige popster heeft tot nu toe de hitalbums ‘+’, ‘x’, ‘÷’ , ‘No.6 Collaborations Project’ en ‘=’ uitgebracht en op de vraag hoe “obscur” de symbolen zullen worden krijgen naarmate hij meer albums uitbrengt, beweerde hij dat het gedaan is met titels met een wiskundig thema.

In de Australische podcast ‘Carrie Tommy’ zei hij: “Dat is het. Er zijn er maar vijf. De andere zal uitkomen voordat ik naar Nieuw-Zeeland [en Australië] kom om de tour te doen.”

Ed zal begin februari 2023 de tweede etappe van zijn +–=÷x Tour (uitgesproken als ‘Mathematics Tour’) uitvoeren in Nieuw-Zeeland en Australië. De eerste etappe van de tour, met Europese locaties, begint in april 2022 Dublin.

‘Subtract’ zal naar verwachting ergens in 2022 worden uitgebracht, hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest met een specifieke releasedatum.

De hitmaker van ‘Shivers’ – die een negentien maanden oude dochter Lyra heeft met vrouw Cherry Seaborn – werd toen gevraagd om één ding te noemen dat hij niet leuk vond aan zijn baan als muzikant, maar beweerde dat kleine problemen niet relevant zijn “wanneer je doet waar je van houdt” en dat zijn werk “98%” geweldig is.

 Hij voegde eraan toe: “Als je doet waar je van houdt voor de kost, is er altijd wel iets waar je ‘meh’ over bent, maar als het iets is in het midden van 98% geweldig, maakt het gewoon niet uit.