RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ed Sheeran is dankbaar voor 10e track met meer dan 1 miljard streams op Spotify

Written by on April 3, 2022

Ed Sheeran heeft via sociale media zijn fans bedankt voor het meer dan een miljard keer beluisteren van zijn nummer Bad Habits op Spotify. Met het nummer is de Britse zanger voor de tiende keer toegetreden tot de zogeheten Billions Club van de streamingsdienst, een hitlijst met liedjes die meer dan een miljard keer beluisterd zijn.

Heel erg bedankt voor het streamen van al mijn nummers, en ook voor het leuk vinden van al mijn nummers. Het betekent zoveel voor me dat Bad Habits deze status heeft bereikt, het is nog niet eens een jaar uit. Ik ben heel erg trots en blij dat jullie het zo leuk vinden. Bedankt voor het afspelen”, zegt de 31-jarige artiest in een video die hij deelde via onder meer Instagram.

Sheeran voert de lijst met meest beluisterde liedjes van de streamingsdienst sinds vorig jaar aan met het nummer Shape of You. De hit uit 2017 werd toen het eerste nummer dat 3 miljard keer gestreamd was. Nog altijd is hij de enige ster die dat aantal gehaald heeft. Op de tweede plaats in de lijst staat Blinding Lights van The Weeknd, waar tot nu toe bijna 2,9 miljard keer naar is geluisterd.