RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dua Lipa’s nieuwe album is voor 50 procent af

Written by on March 27, 2022

Het derde album van Dua Lipa is “50 percent done”.

De ‘Levitating’ hitmaker is blij met de vooruitgang die ze heeft geboekt op het vervolg op ‘Future Nostalgia’ uit 2020 en ze is ‘erg enthousiast’ over enkele van de nummers die ze al heeft opgenomen voor de LP.

In een gesprek met Sir Elton John op haar ‘Service 95’-podcast zei ze: “Het begint goed te voelen. “Het begint vorm te krijgen. Ik ben erg enthousiast over een aantal van de nieuwe nummers, dus het is altijd spannend om ergens naar uit te kijken.”

Dua’s update komt slechts twee maanden nadat ze zei dat haar derde album “nog in babyvorm” was en dat ze “geen haast had” om nieuw materiaal te debuteren.

Ze had echter een stevige “visie” voor de goede orde toegegeven en had al een titel gekozen. Ze zei: “Het heeft een visie. Het heeft een naam, denk ik – voorlopig. Het was gewoon leuk experimenteren. Ik ga altijd popmuziek maken, maar het heeft zijn eigen unieke geluid, dat is spannend en iets dat aanvoelt als een beweging uit ‘Future Nostalgia’.

“Eerlijk gezegd is het waarschijnlijk niet wat mijn fans willen horen – maar ik heb geen haast om een nieuw album uit te brengen.”

Ondertussen gaf FKA twigs onlangs toe dat ze contact moet opnemen met Dua om hun duet af te maken, dat eerder werd geteased tijdens een livestream in 2020.