RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dua Lipa wil graag samenwerken met rapper Stormzy

Written by on December 12, 2022

Dua Lipa wil “graag” samenwerken met Stormzy.

De ‘Levitating’-hitmaker was verheugd toen ze hoorde dat de 29-jarige rapper haar onlangs noemde als de persoon met wie hij het liefst zou willen werken en ze gaf toe dat ze de kans om met hem de studio in te gaan met beide handen zou aangrijpen.

Dua kreeg een audioclip te horen waarin Stormzy zei: “Ik heb altijd al muziek willen maken met Dua … ik denk echt dat we iets ‘kouds’ zullen maken.”

Ze antwoordde: “Ik vind dat geweldig! Ik ben zo’n fan… Het is zo raar. Ik vloog vanmorgen en de hele vlucht luisterde ik naar het nieuwe album van Stormzy en ik denk gewoon dat wat hij heeft gedaan zo gedurfd en anders is en authentiek en hij houdt echt vast aan waar hij in gelooft.

Ondertussen onthulde de 27-jarige ster dat ze al aan haar volgende album is begonnen en vond ze de schrijfsessies een welkome onderbreking van het leven op tournee.

Op de vraag of ze al aan de plaat is begonnen, verduidelijkte ze: “Ja, ja, ik begon eraan terwijl ik op tournee was.