RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dua Lipa en Elton John komen met samenwerking ‘Cold Heart’

Written by on August 12, 2021

Dua Lipa en Elton John komen met samenwerking ‘Cold Heart’

Dua Lipa en Elton John hebben de handen ineengeslagen voor een nieuw nummer, genaamd: Cold Heart (PNAU Remix).

De iconische singer-songwriter deelde woensdag een video over de samenwerking op Instagram, het bevatte een clip van de Future Nostalgia-ster die songteksten samplede van zijn hit Rocketman en hij zong Sacrifice.

“Ik ben zo opgewonden dat ik jullie eindelijk allemaal kan vertellen dat ik een nieuwe single heb met Dua Lipa ‘Cold Heart (PNAU Remix)’ die deze vrijdag uitkomt! Dua, ik ben dol op je, en het was een ongelooflijke ervaring om dit te maken samen. Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal horen!” schreef hij in het bijschrift.

De 25-jarige leek gehyped voor de samenwerking op haar Instagram-verhalen, ze haar schrijven: “Ik bruis van opwinding!!!! @eltonjohn Ik hou van je en ik ben zo blij dat dit eindelijk de wereld in komt.”

John nam vorig jaar deel aan de livestream van Studio 2054 van de Levitating hitmaker, na een gezamenlijke Instagram Live-sessie de maand ervoor. John besprak zijn bewondering voor jongere artiesten – waaronder Dua, Lorde en Billie Eilish – in een interview met Apple Music eerder dit jaar.

John heeft een langdurige relatie met de Australische dansact PNAU en ze brachten eerder in 2012 een album uit met John remixes getiteld Good Morning To The Night.