RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dua Lipa en Arlo Parks hebben meeste nominaties voor BRIT Awards

Written by on April 1, 2021

Dua Lipa en Arlo Parks hebben meeste nominaties voor BRIT Awards

Dua Lipa, Arlo Parks en Celeste behoren tot de acts die het meest genomineerd zijn voor de BRIT Awards 2021, alle drie zullen ze drie categorieën te vinden zijn. De ceremonie vindt dit jaar plaats op 11 mei in de O2 Arena in Londen, met bevestigde optredens van Dua Lipa en Griff.

Parks liet op Twitter weten: “Het enige dat ik weet is dat ik hier niet zou zijn zonder mijn team, mijn familie en elke persoon die mijn deuntjes heeft gespeeld in hun auto’s, slaapkamers, keukens en woonkamers. .

“Ik neem dit allemaal niet als vanzelfsprekend aan. Ik hoop dat je dat weet. Wat een moment … alle woorden ontsnappen me op dit moment behalve bedankt. Van schetsmatige demo’s op mijn microfoon van £ 30 in mijn kelder tot de BRIT’s – dromen komen uit. “

Yungblud, die samen met Corry, J Hus, Headie One en AJ Tracey in de strijd is voor Male Solo Artist, postte ook op sociale media en schreef: “Ik heb elk jaar naar de BRITS gekeken sinds ik me kan herinneren. Het is wat de Britse muziek maakt. Ik zag normaal Oasis en de Artic Monkeys de boel op stelten zetten en wilde er altijd al bij zijn. Om nu genomineerd te worden is onbeschrijfelijk!”