RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake verliest 1 miljoen dollar met WK weddenschap

Written by on December 19, 2022

Drake verloor naar verluidt een weddenschap van $ 1 miljoen (£822.000) tijdens de 2022 FIFA World Cup op zondag.

De Hotline Bling-rapper onthulde dit weekend dat hij de weddenschap had geplaatst dat Argentinië Frankrijk zou verslaan in de finale in Qatar. Hoewel het team op zondag won, ontving Drake naar verluidt de uitbetaling niet omdat de overwinning van Argentinië plaatsvond tijdens de penalty shootouts.

Volgens Vulture wedde Drake “in een markt waar extra tijd niet wordt geteld en het resultaat wordt bepaald op basis van de score na 90 minuten spelen.”

Aan het einde van de traditionele wedstrijd speelden Argentinië en Frankrijk met 2-2 gelijk en na 30 minuten extra tijd stonden ze met 3-3 gelijk, wat leidde tot strafschoppen. Tijdens de cruciale shootouts won Argentinië met 4-2.

Als Argentinië tijdens het traditionele spel had gewonnen, zou de hitmaker van God’s Plan zijn weggelopen met $ 2,75 miljoen (£ 2,3 miljoen) – een winst van $ 1,75 miljoen (£ 1,4 miljoen).

Drake deelde zaterdagavond een screengrab van zijn weddenschap op Instagram en plaatste ook een video waarin hij zijn weddenschappen met een vriend besprak.