RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake verbreekt zwijgen rondom Astroworld drama

Written by on November 9, 2021

Travis Scott’s verrassende gast Drake heeft zijn stilzwijgen over de tragedie van het Astroworld Festival op vrijdag verbroken.

De Hotline Bling-rapper verscheen als een verrassende gast tegen het einde van Scott’s headliner-set, en voegde zich bij hem op het podium in Houston, Texas voor twee nummers, waaronder Sicko Mode. Allebei zijn ze zwaar onder vuur komen te liggen omdat ze doorgingen met de show, ondanks de toestroom van het publiek. Waarbij acht mensen omkwamen en nog veel meer gewonden.

Drake verbrak maandag zijn stilzwijgen over de tragedie en schreef op Instagram: “Ik heb de afgelopen dagen geprobeerd mijn hoofd rond deze verwoestende tragedie te wikkelen… Mijn hart is gebroken voor de families en vrienden van degenen die hun leven hebben verloren en voor iedereen die lijdt. Ik zal voor hen allemaal blijven bidden en zal op elke mogelijke manier van dienst zijn. Moge God met jullie allemaal zijn.’

Drake werd genoemd als beklaagde naast onder meer Scott en Live Nation-functionarissen in een rechtszaak die dit weekend werd aangespannen door de gewonde fan Kristian Parades. In zijn klacht beweerde hij dat Drake “de menigte hielp ophitsen” en hij en Scott bleven allebei optreden “toen de menigte uit de hand liep”.

In eerdere verklaringen zei Scott dat hij “verbijsterd” was over het incident en zijn vriendin, Kylie Jenner, stond erop dat de show niet zou zijn doorgegaan als ze op de hoogte waren van de verdukkingen.