RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake lanceert cannabisbedrijf, More Life Growth Company

Written by on November 9, 2019

Drake lanceert cannabisbedrijf, More Life Growth Company

‘More Life’ is de naam van Drake’s mixtape van twee jaar geleden, die fanfavorieten als ‘Fake Love’ en ‘Passionfruit’ bracht. Het is ook de naam van de ‘Free Smoke’-rapper’s nieuwe cannabisbedrijf.

More Life Growth Company is een samenwerking tussen Drake en Canopy Growth Corporation, gevestigd in zijn thuisstad Toronto. Volgens een officiële verklaring is het bedrijf ‘gericht op welzijn, ontdekking en algehele persoonlijke groei met de hoop verbindingen en gedeelde ervaringen over de hele wereld mogelijk te maken’.

“The opportunity to partner with a world-class company like Canopy Growth on a global scale is really exciting,” vertelde de OVO-labelbaas. “The idea of being able to build something special in an industry that is ever growing has been inspiring. More Life and More Blessing.”

Drake teasede de lancering van More Life Growth Company door eerder deze week op mysterieuze wijze bloemen in heel Toronto te bezorgen. “If you’re in the Downtown core…Be on the lookout for @Drake‘s #MoreLife team as they’re giving out flowers!! The boy is tryna brighten up your day and spread love and good vibes in the city!!” schreef een ontvanger op Twitter.

Het valt nog te bezien of Drake in de voetsporen van Willie Nelson zal treden door de belangrijkste tester van zijn eigen wietbedrijf te worden.