RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake laat fans weten met een aantal zeer speciale shows te komen

Written by on March 13, 2022

Drake plant een aantal “zeer interactieve” concerten.

De hitmaker van ‘Hotline Bling’ hoopt een aantal speciale shows in New York en Toronto te spelen die anders zullen zijn dan alles wat hij ooit voor fans heeft gedaan en hij is erg “enthousiast” door het concept.

Sprekend op OVO Sound’s SiriusXM-station ‘Sound 42’, zei hij: “Ik ben opgewonden om al mijn fans te laten weten dat we aan iets heel speciaals voor jullie werken.

“Het samenstellen van twee shows, een in New York en een paar in Toronto. Ze zullen iets anders zijn, iets dat ik nog nooit eerder heb gedaan. Het wordt een zeer interactieve ervaring.”

Maar fans zullen moeten wachten om meer informatie te weten te komen over de shows, die Drake’s eerste headline-optredens zullen zijn sinds 2019, inclusief wanneer ze zullen plaatsvinden.

Hij plaagde: “Mijn broeders zullen er zijn, het zal geweldig zijn om jullie allemaal te zien, hopelijk een kans te krijgen om met jullie te praten, en hopelijk wat meer over elkaar te leren. Ik zal binnenkort de data daarvoor hebben, ik kan niet wachten.”

Ondertussen heeft Nicki Minaj onlangs onthuld dat ze Drake heeft gevraagd – met wie ze eerder werkte aan nummers als ‘Make Me Proud’, ‘Only’, ‘No Frauds’, ‘Seeing Green’ en ‘Papi’s Home’ – voor een samenwerking op haar aankomende album, een vervolg op ‘Queen’ uit 2018.