RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake houdt YoungMoney reünie tijdens October World Weekend

Written by on July 14, 2022

Drake gaat Lil Wayne en Nicki Minaj van Young Money herenigen tijdens een speciale concertreeks.

De 35-jarige rapper gebruikte Instagram om het driedaagse evenement October World Weekend aan te kondigen, dat zal plaatsvinden tussen 28 en 29 juli, en op 1 augustus op verschillende locaties in Toronto.

Wayne en Nicki zullen op 1 augustus optreden tijdens een Young Money-reünie.

Chris Brown en Lil Baby zullen op 29 juli het podium betreden en een act die wordt aangekondigd als de “All Canadian North Stars” zal op 28 juli optreden.

Drake deelde een foto van een poster over het spektakel, die het omschrijft als onderdeel van de ‘Road to OVO Fest Tour’.

Hij schreef in het bijschrift: “OKTOBER WORLD WEEKEND Ik ben momenteel bezig om OVO FEST over de hele wereld te brengen in 2023 voor de 10e verjaardag, maar natuurlijk wilden we de stad opfleuren voor de zomer!!! Meer evenementaankondigingen komen eraan. Tickets op verkoop vrijdag op @ticketmaster”

Drake liet onlangs doorschemeren dat er iets groots zou gebeuren in zijn thuisstad Toronto. Tijdens een livestream met online goksite Stake zei hij: “Grote aankondiging komende woensdag voor de stad. “Waardeer iedereen die naar het nieuwe album luistert en iets omarmt dat ik al heel lang wilde doen. Ik waardeer alle liefde.