RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake drukt geruchten over ‘pensioen’ de kop in

Written by on August 16, 2022

Drake heeft fans gerustgesteld dat hij niet binnenkort met pensioen gaat.

Tijdens een gesprek met Nicki Minaj tijdens de debuutaflevering van haar Queen Radio-show, stond de Way 2 Sexy-rapper erop dat hij niet wil stoppen na de release van zijn zevende studioalbum Honestly, Nevermind.

“Ik ben nog niet op het punt dat ik dat een optie vind”, zegt Drake tegen Nicki, meldt Complex. “Een van de beste gevoelens die ik in mijn leven heb, is het voltooien van een nummer of project. En trouwens, die dingen zijn ook pijnlijk. Veel zenuwen, veel vertrouwen wankelt. Maar ik heb het gevoel dat ik een nieuw niveau van plezier kan bereiken.

“Ik heb een nieuw niveau van comfort bereikt waar ik dingen wil proberen. Net als dit laatste album heb ik iets uitgebracht dat ik wilde doen om mezelf uit te dagen.”

Eerlijk gezegd is Nevermind beschreven als een dansplaat en bevat het house en Baltimore club-invloeden.

Het album, dat in juni uitkwam, bevatte ook een gastoptreden van 21 Savage en kwam binnen op nummer één in de Billboard 200.