RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dotan ontmoet paus Franciscus

Written by on December 13, 2020

Dotan ontmoet paus Franciscus

Zanger Dotan heeft zaterdag paus Franciscus ontmoet in Vaticaanstad. Hij deelde op Twitter een filmpje waarin te zien in hoe hij enkele woorden wisselt met de paus.  

“Dit is er net gebeurd…” luidt het bijschrift van de video, die een aantal seconden duurt. In de video draagt Dotan een mondkapje en blijft hij op ruime afstand van de leider van de Rooms-Katholieke Kerk. Wat de twee bespreken wordt uit de video niet duidelijk.

Momenteel is Dotan in Rome voor de opnames van ene tv-programma dat op Kerstavond wordt uitgezonden op de Italiaanse televisie. Hij is de eerste Nederlandse artiest die wordt uitgenodigd door de show, waar in het verleden artiesten als Lionel Richie, Bonnie Tyler en Susan Boyle hun opwachting hebben gemaakt.

De 34-jarige muzikant was afgelopen zomer al veel in Italië te vinden, waar hij verschillende keren live optrad in verschillende tv-shows. “Wat er allemaal gebeurd is met mijn muziek in Europa dit jaar is ongelooflijk en dit voelt als een kers op de taart”, zei de zanger afgelopen week in een reactie.