RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Doja Cat stopt na tour van The Weeknd met muziek

Written by on April 1, 2022

Doja Cat heeft laten weten dat ze “dingen” te doen heeft voordat ze stopt met muziek.

De ‘Say So-hitmaker’ heeft fans gerustgesteld dat ze The Weeknd nog steeds zal steunen tijdens zijn ‘After Hours til Dawn Stadium Tour’.

Ze twitterde: “voor degenen die me zien tijdens de after hours-tour, ik geef niet op. Maar dat ik niet doorga, betekent niet dat ik meteen daarna zal verdwijnen. Ik heb nog steeds shit die ik moet doen.

Doja voegde eraan toe: “dus ja, dat betekent nog steeds dat ik video’s heb, ik moet optredens doen en ik heb genoeg muziek om uit te brengen. De hitmaker van ‘Woman’ vertelde fans vorige week dat ze haar carrière stopt en verontschuldigde zich later voor haar uitbarstingen op de microblogsite.

Doja re-tweette de post echter opnieuw en stond erop: “yes the f*** I am.”

De Grammy-genomineerde stopt met de muziekbusiness nadat ze onder vuur kwam te liggen bij een aantal fans in Paraguay.