RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Diddy eist dat Travis Scott zal optreden tijdens Billboard Music Awards

Written by on May 12, 2022

Sean ‘Diddy’ Combs heeft onthuld dat hij ‘eist’ dat Travis Scott optreedt tijdens de Billboard Music Awards in 2022.

Eerder deze week op Instagram legde de hiphopmagnaat uit dat hij de producenten van de aanstaande prijsuitreiking had gevraagd om zijn “broer” als artiest op te nemen.

Diddy zal als gastheer van het evenement dienen en zal ook de uitvoerend producent zijn.

“Ik heb geweldig nieuws. Dit is net binnen,” merkte hij op in een video. “Voor de Billboard Music Awards deze zondag heb ik een verzoek gedaan, ik heb een eis gesteld. Ik zei: ‘Mijn broer Travis Scott moet optreden. Ik ben uitvoerend producent, hij moet optreden’, en NBC zei: ‘Ja.’ Dus het gaat zondag gebeuren, Travis Scott zal optreden. Ja, laten we gaan. Dat is liefde.’

Het optreden zal Scott’s eerste optreden op televisie zijn sinds de fatale menigte tijdens de eerste avond van het Astroworld Festival in Houston, Texas afgelopen november. Tien mensen stierven en honderden werden behandeld voor verwondingen.

Eerder deze week legde Diddy in een interview voor REVOLT Black News uit dat hij Travis op alle mogelijke manieren zal blijven steunen.

“Ik cancel de gecancelden”, verklaarde hij. “Er wordt niet geannuleerd op mijn toezicht. Liefde gaat over vergeving… dus daarom was het belangrijk voor mij om Travis Scott te laten optreden. Het wordt een geweldige avond.”