RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Demi Lovato hint op rockversie van ‘Cool For The Summer’

Written by on August 24, 2022

Demi Lovato sluit het uitbrengen van een rockversie van ‘Cool for the Summer’ niet uit.

De 30-jarige ster heeft zojuist haar heavy rock-plaat ‘HOLY FVCK’ uitgebracht en ze heeft toegegeven dat ze open staat om de pophit van haar 2015-album ‘Confident’ opnieuw op te nemen in de stijl van haar nieuwe tijd.

Ze nam deel aan een nieuwe aflevering van ELLE’s ‘Song Association’-serie en zei: “Je weet nooit wat ik in de toekomst zou kunnen doen.”

Na de release van het album zei Demi dat het maken van de plaat haar de “vrijheid gaf om zichzelf uit te drukken” op manieren waarvan ik niet wist dat ze mogelijk waren.

In een uitgetypte notitie voor fans op Twitter zei ze: “HOLY FVCK gaf me de vrijheid om mezelf uit te drukken op manieren waarvan ik niet wist dat ze mogelijk waren en vreugde te vinden die ik miste bij het maken van muziek.

Het is louterend en geaard, maar toch opwindend en een geweldige tijd.”

Ze voegde eraan toe: “Ik weet niet waar ik over een jaar, of over vijf of tien jaar in het leven zal staan – maar wat ik wel weet is dat deze plaat precies is waar ik nu ben, en ik ben er verdomd trots op. . Ik hoop dat iedereen die luistert dat ook is.”