RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Charli XCX stopt met sociale media om vele kritiek

Written by on February 12, 2022

De Britse zangeres Charli XCX heeft besloten voorlopig te stoppen met sociale media. De 29-jarige artiest heeft naar eigen zeggen de laatste tijd voornamelijk negatieve reacties gekregen op onder meer haar muziek en daar heeft ze veel last van.

‘Ik heb momenteel het gevoel dat ik niks goed kan doen. Ik weet dat sociale media niet per se de plek zijn voor vriendelijkheid en positiviteit, maar over het algemeen heb ik me altijd best wel veilig bij jullie gevoeld’, schrijft de I Love It-zangeres.

De afgelopen periode is dat gevoel veranderd. ‘Het valt me de laatste tijd op dat er een aantal mensen best wel boos op me zijn.’ Die boosheid krijgt ze onder meer over zich heen vanwege haar liedjes en de dingen die ze zegt en doet.

Charli worstelt de laatste maanden met mentale problemen en kan dergelijke berichten daardoor niet goed hebben. Om die reden zal ze zelf niet meer posten en iemand anders dat voor haar laten doen.