RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Cardi B heeft moeite met opnemen nieuwe album

Written by on May 19, 2022

Cardi B heeft onthuld dat ze “technische problemen” ondervindt met haar nieuwe muziek.

Eind vorig jaar gaf de I Like It-rapper aan dat ze van plan was haar tweede album in 2022 uit te brengen.

Maar nadat fans zich begonnen af te vragen wanneer ze kunnen verwachten dat de opvolger van Invasion of Privacy uit 2018 komt, sprak Cardi over de vertragingen in een spraakbericht op Twitter.

“Ik heb veel van jullie zien praten als: ‘Oh, ze geeft ons geen eten…’ Dus als ik zeg wat ik naar buiten heb gebracht, praat ik er meer over, want het is duidelijk dat ik dat kan. praat er nu niet over,’ zei ze dinsdag. “Maar ik had echt technische problemen met mijn laatste project. Ik had niet één, niet twee, maar zo’n drie technische problemen met de muziek waaraan ik heb gewerkt.

Ondanks dat ze een beetje gefrustreerd leek door de problemen met het maken van de plaat, beloofde Cardi dat ze op een later tijdstip meer zal vertellen over het opnameproces.