RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Black Eyed Peas en Pitbull geven benefit concert in vulkaankrater

Written by on May 27, 2022

Black Eyed Peas en Pitbull geven een concert vanuit een oude vulkanische krater.

De supersterren aangekondigd de headliner te zijn van het allereerste Atlantis Concert for Earth, een non-profitconcert en een “wereldwijd behoudsfeest” dat op 22 en 23 juli zal plaatsvinden op de Azoren, Portugal. De ongerepte locatie is een natuurlijk amfitheater, genesteld langs twee meren in een oude vulkaankrater.

“De natuur is de echte headliner op het Atlantis Concert for the Earth”, zegt will.i.am van Black Eyed Peas. “Het is een surrealistische, buitenaardse ervaring om op de rand van een uitgedoofde vulkanische krater op te treden om de rocksterren van natuurbehoud te vieren, terwijl muziek als megafoon wordt gebruikt om de aandacht te vestigen op de noodzaak van wereldwijde natuurbehoud.”

De line-up omvat ook Stone Temple Pilots, Bush, Mod Sun en Girlfriends, en Sting zal virtueel verschijnen. Nicole Scherzinger zal het evenement te hosten.

“Ik hou van de inclusieve missie van Concert for Earth om balans te vinden met onze planeet en te leunen op onze passies en superkrachten om mensen te inspireren om rocksterren voor de aarde te worden! De wereld wordt veranderd door onze acties en niet door onze meningen”, voegde ze eraan toe.