RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Billie Eilish neemt live-album op bij Jack White’s Third Man Records

Written by on November 10, 2019

Billie Eilish neemt live-album op bij Jack White’s Third Man Records

Billie Eilish bracht onlangs een bezoek aan Jack White’s Third Man Records in Nashville om een live-album op te nemen, volgens The Tennessean.

Eilish en haar broer, Finneas, speelden woensdagavond een derde, invite-only show bij Third Man. De akoestische set met 11 nummers bevatte uitvoeringen van ‘Ocean Eyes’, ‘Bury a Friend’, ‘I Love You’ en ‘Bad Guy’.

De 17-jarige popzangeres was blijkbaar getroffen door het opnameproces en zei op een gegeven moment: “Do you see that? They’re like making my voice onto a thing. Like right now! That’s crazy.”

White introduceerde de uitvoering van Eilish en beschreef haar ‘als iemand van wie we echt houden, en we denken dat het innovatief en inspirerend is’. Later antwoordde Eilish op White’s vriendelijke woorden door hem te bedanken voor ‘het inspireren van een hele generatie mensen om te doen wat ze willen’.

Volgens Third Man zal de live-LP in december beschikbaar zijn op de winkellocaties van het label in Nashville en Detroit. Specifieke releasegegevens zijn nog niet bekend.