RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Billie Eilish moest huilen van vreugde na zien van documentaire over zichzelf

Written by on February 16, 2021

Billie Eilish moest huilen van vreugde na zien van documentaire over zichzelf

De 19-jarige popster verbood haar familie, inclusief haar broer en vaste samenwerkingspartner Finneas, om Billie Eilish: The World’s a Little Blurry te zien totdat ze het zelf had gezien. Dit wilde ze omdat ze dacht dat ze ‘gekrenkt’ zou zijn door enkele van de scènes.

Ze voelde zich echter opgetogen over hoe het feit waarop “zo’n mooie, intieme manier” is vastgelegd van wat ze doorstond. In een nieuwe clip die reclame maakte voor de film, zei Billie: “We waren in mijn woonkamer. Ik had zoiets van: ‘Nee, niemand mag het zien, mijn familie niet, niemand mag het zien totdat ik het heb gezien, want ik wist dat er iets in zat waar ik door gekrenkt zou worden.

“Er is veel gebeurd de laatste tijd. Ik had de hele dag buikpijn, ik huilde er vaak over uit vreugde. Ik had nooit gedacht dat iemand in staat zou zijn om precies vast te leggen wat er gaande was op zo’n mooie, intieme manier. “

De Therefore I Am zangeres, die open is geweest over haar strijd met depressies en suïcidale gedachten, gaf onlangs toe dat het “behoorlijk pijnlijk was om sommige momenten opnieuw te beleven”.