RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Billie Eilish in het geheim bezig met BBC project

Written by on June 16, 2021

Billie Eilish in het geheim bezig met BBC project

Billie Eilish werkt met de BBC aan iets speciaals voor fans.

De co-president van Billie’s label Polydor, Tom March, onthulde aan Music Week magazine dat de Grammy-winnaar iets in de pijplijn heeft met de omroep voor haar langverwachte tweede studioalbum, ‘Happier Than Ever’, dat op 30 juli wordt uitgebracht. 30.

Hoewel er op dit moment geen verdere details zijn, hebben mensen als Adele, Ariana Grande en Harry Styles in het verleden eerder hun eigen ‘At The BBC’ tv-specials uitgebracht. De 19-jarige megaster heeft zojuist de uitgebreide ‘Happier Than Ever World Tour’ aangekondigd ter ondersteuning van haar vervolg op het recordbrekende ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?‘ uit 2019.

De hitmaker van ‘Bury A Friend’ werd gedwongen haar 2020 ‘Where Do We Go? World Tour’ uit te stellen vanwege de wereldwijde pandemie, maar zal nu volgend jaar beginnen aan het enorme uitstapje door Noord-Amerika, Europa en het VK.

De tour begint in New Orleans op 3 februari 2022 en eindigt op 2 juli 2022 in Zürich. De run van de ‘bad guy’-zanger omvat ook drie opeenvolgende nachten in de Londense The O2-arena tussen 10 juni en 12 juni.

In de video waarin Eilish de tour aankondigt, zit Billie in een griezelig lege concertzaal voordat het gezang van haar naam de kamer vult.

Ondertussen gaf de  ‘No Time To Die’  hitmaker eerder toe dat het afgelopen jaar zowel een “zegen als een vloek” was, maar ze is “hoopvol” voor de toekomst en kan niet wachten tot haar fans haar nieuwe plaat horen.