RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Billie Eilish aangekondigt als headliner Coachella 2022

Written by on January 6, 2022

Het gerucht gaat dat Kanye West en Billie Eilish de headliners zijn van Coachella 2022.

Het wereldberoemde festival keert in de weekenden van 15 april tot 17 april en van 22 en 23 april 2022 terug naar de woestijn in de Empire Polo Club in Indio.

En na hints van vorig jaar dat Swedish House Mafia de headliner zal zijn, meldt Variety nu dat de 44-jarige raplegende en de 20-jarige Grammy-winnaar het hoofdpodium zouden kunnen sluiten.

Er wordt beweerd dat Billie de eerste zaterdagavond zou headlinen, aangezien de Noord-Amerikaanse etappe van haar ‘Happier Than Ever The World Tour’ zich slechts enkele dagen voor het eerste weekend afspeelt.

De ‘bad guy’ hitmaker stond in 2019 op een kleiner podium.

In oktober werd een afbeelding van het housemuziektrio Swedish House Mafia – bestaande uit Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello – gedeeld op de officiële Coachella-pagina’s op sociale media, samen met drie emoji’s met zwarte cirkels, wat leidde tot speculatie dat de ‘Don’t You Worry Child’ hitmakers zullen optreden.

Doja Cat en Megan Thee Stallion waren ook eerder bevestigd voor Coachella 2022.

Travis Scott werd in december verwijderd als headliner, na de tragedie tijdens Astroworld. De hiphopartiest zou naast Rage Against The Machine de headliner zijn.