RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Beyonce werkt aan nieuwe muziek

Written by on May 27, 2021

Beyonce werkt aan nieuwe muziek

Beyoncé is bezig met nieuwe muziek. In een audiofragment weet de Amerikaanse superster zich niet in te houden en komt met groot nieuws.

De liedjes werden geteased in een audiofragment dat werd gedeeld door haar voormalige Destiny’s Child -genoot Michelle Williams op Twitter, waarin zijzelf, Beyoncé en Kelly Rowland aan het praten waren over de release van Michelle’s boek ‘Checking In: How Getting Real about Depression Saved My Life.

In de opname onthult Kelly dat ze met nieuwe dingen bezig is, wat Beyoncé ertoe aanzet te haar mond voorbij te praten: “Ik ben ook met wat muziek bezig.

Beyoncé’s laatste solo-studioalbum was ‘Lemonade‘ uit 2016. Sinds die release zijn haar andere muzikale projecten de gezamenlijke LP ‘Everything Is Love’ met haar man Jay-Z, het visuele album ‘Black Is King’ en de soundtrack die ze creëerde voor Disney’s remake van ‘The Lion King’ uit 2019.

De hitmaker van ‘Crazy In Love’ zei: “Jullie zijn zo inspirerend voor ons beiden en we houden er gewoon van om te zien hoe je precies wordt, wie je bent en de wereld ziet je impact en wijsheid en je mooie advies en je onderscheidingsvermogen. We zijn gewoon zo trots op jou.”