RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Beyonce kondigt aan dat er nieuwe muziek komt

Written by on August 11, 2021

Beyonce kondigt aan dat er nieuwe muziek komt

Beyoncé heeft bevestigd dat er nieuwe muziek op komst is.

Het laatste album van de superster, Lemonade, dateert uit 2016 uitgebracht.

In een interview voor een nummer van Harper’s Bazaar van september 2021, onthulde Beyoncé dat ze tijdens de coronavirusvergrendeling “in de studio is geweest”.

“Met al het isolement en onrecht van het afgelopen jaar, denk ik dat we allemaal klaar zijn om te ontsnappen, te reizen, lief te hebben en weer te lachen. Ik voel een renaissance opkomen en ik wil deel uitmaken van het koesteren van die ontsnapping op elke mogelijke manier. Ik zit al anderhalf jaar in de studio”, vertelt ze. “Soms duurt het een jaar voordat ik persoonlijk duizenden geluiden doorzoek om precies de juiste kick of snare te vinden. Een refrein kan tot 200 gestapelde harmonieën hebben. Toch gaat er niets boven de hoeveelheid liefde, passie en genezing die ik voel in de opnamestudio. Na 31 jaar voelt het net zo spannend als toen ik negen jaar oud was. Ja, de muziek komt eraan!”

Elders in de chat reflecteerde Beyoncé op haar aanstaande 40e verjaardag, haar interesse in film maken en de reden waarom ze vaak kiest voor zwart-witbeelden in haar muziekvideo’s en albumillustraties.

“Ik herinner me dat ik in een vergadering was over analyses en mij werd verteld dat uit het onderzoek bleek dat mijn fans het niet leuk vonden als mijn fotografie in zwart-wit was. Ze vertelden me dat ik niet zou verkopen als het niet in kleur was. Dat was belachelijk… Het triggerde me toen mij werd verteld: ‘Deze studies tonen…’ zuchtte de 39-jarige. “Ik was zo uitgeput en geïrriteerd door deze formule-achtige bedrijven dat ik mijn hele volgende project baseerde op zwart-witfotografie, inclusief de video’s voor Single Ladies en If I Were a Boy en alle artworks van Peter Lindbergh voor I Am…Sasha Fierce, wat uiteindelijk mijn grootste commerciële succes tot nu toe werd.”